parallax background

Стреч фолија

Употреба:

Стреч фолија за палети, со самото пакување на секаков вид на производ за доставување до клиентот е потребно да се измота со стреч фолија за да се спречи дисперзија.

Технички особини:

Рачно или машински погодни за употреба. До 500 мм широчина може да се добије. Според потреба 17 или 23 микрона дебелина.