За нас


Со квалитетни производи и услуги да ги задоволиме потребите на нашите муштерии, да дадеме придонес во развојот на националната економија и со одлучност постојано зголемувајќи се да создадеме вредност за споделување .

parallax background

AKADEMI

Компанијата „Академи Бант ЛТД“ е основана 1994 година во Турција, незината примарна дејност во почетокот била продажба во секторот за ленти за затварање на кутии, подоцна подобруваќи го квалитетот и капацитетот таа запоцнала и со свое производство кое што ја довело до висока котација на пазарот и до денешен ден ја има задржано таа котација и има секнато висока репутација меѓу компаниите од незината област. Незиниот производство и понатаму продолжува во континентите за задоволуваќи ги потревите на турскиот и странскиот пазар.
Кон средината на 2010 година во Скопје се основа компанијата „AKADEMI TAPES“ како директен и овластен дистрибутер на широкиот асортиман на производи:

• Обични и печатени ленти за затваранје на кутии (Хотмелт, Акрилик, Природен каучук)

• Канцелариски ленти

• Ленти за маскирање

• Двострани ленти

• Филм обвивки за заштита на површини

• Печатени\ непечатени ролни етикети

Компанијата AKADEMI TIPES е присутна на македонскиот пазар скоро 7 години со непрекинато вршење на незината дејност, работеќи по ISO стандардите и поседуваќи ISO сертификат, задоволувајќи ги потребите на своите потрошувачи како што се: ниски цени, висок кавалитет, достава на време и широк асортиман на производи по што се одвојува од конкурентите. Доколки ги нарачате нашите производи за (ниска) цена која што е прикладна на стандардот за подрачјето на Р.Македонија добивате висок кавалитет кој што е гарантирано непроменлив како и постојаната достава на време.

Секогаш сме покрај Вас за квалитетно решение!


Фирмата Академи бант е основана 1994 година; на почетокот започнала со продажба во секторот за ленти за затварање на кутии, подоцна започнала со производство со што се наоѓа на значајно место во Турција. Како своја марка ја има заштитено марката Новатепе, и своите производи на клиентите ги преставува под ова име. И понатаму продолжува со производството во модерна фабрика каде ги изработува своите производи со кои ги задоволува потребите на турскиот и странскиот пазар. Во производните капацитети на нашата фирма се изработуваат обични и печатени ленти за затварање на кутии (Хотмелт, Акрилик, Природен каучук), канцелариски ленти, ленти за маскирање, двострани ленти, филм обвивки за заштита на површини и печатени/ не печатени ролни етикети.