Занас


Со квалитетни производи и услуги да ги задоволиме потребите на нашите муштерии, да дадеме придонес во развојот на националната економија и со одлучност постојано зголемувајќи се да создадеме вредност за споделување .

parallax background

АКАДЕМИ

е фирма која што нуди продажба на повеќе артикли за лепење, пакување, филмови за заштита на површини, стреч фолии и др. Како премачкувачки слој се користат лепила на база на акрилна смола и кополимер од нова генерација отпорен на високи (80 *C) и ниски (-38 *C) температури и растворливост од вода.

Поради тоа, овие траки можат да се користат за пакување во прехрамбената, фармацевската, козметичката индустрија и многу други.

Види Повеќе