Продукти


Со квалитетни производи и услуги да ги задоволиме потребите на нашите муштерии, да дадеме придонес во развојот на националната економија и со одлучност постојано зголемувајќи се да создадеме вредност за споделување .

Дуплофан

– двостран селотејп е со солвентна и хотмелт база, имаат способност за јако лепење со посебно лепило и високи перформанси.

Повеќе

ПЕ филмови за амбалажа

Се употребува за виткање на алуминиумските и ПВЦ профили за врати и прозори

Повеќе

Селотејп

Самолепливи Tраки за амбалажа (пакети, кутии)

Повеќе

Креп Трака

Креп траките на Академи се користат на индустриска и општа примена, силно лепат и можат да се одлепат без да остават траги и нудат решение за многу ситуации.

Повеќе

Филмови за заштита на површини

Академи ги користи последните технологии со лепилата кои се на солвентна база и отпорни на вода обезбедуваат достава на производите

Повеќе

Стреч фолија

Стреч фолија за палети, со самото пакување на секаков вид на производ

Повеќе