parallax background

Филмови за заштита на површини

Улмак ги користи последните технологии со лепилата кои се на солвентна база и отпорни на вода обезбедуваат достава на производите до крајниот потрошувач без да се оштетат, изгребат и извалкаат.

Употреба:

Се произведуваат по технологијата за акрилни лепаци на солвентна база. Отпорни на висок УВ фактор. Лесно се вадат без да остават трага. Изработени се согласно ИСО стандардите. Може да се произведат како проѕирни, проѕирно плави, црни, бели. Може и во 6 боји да се штампаат. Можат да бидат со ширина 30 mm-2200 mm g. 500 m - 1.000 m должина до со димензии по ваш избор. COEX филмовите можат да бидат 30 микрона– 100 микрона .