parallax background

Двостран селотејп-Дуплофан

Дуплофан – двостран селотејп е со солвентна и хотмелт база, имаат способност за јако лепење со посебно лепило и високи перформанси.

Употреба:

За индустриска и широка употреба.

Технички особини:

Користена е технологија на солвентен и хотмелт лепак. Има силна врзувачка особина. Може да се подели на слоеви од 12-150мм, по потреба. По потреба може да се направи џамбо пакување.